Βρίσκεστε: Αρχική > Ποιότητα

Ποιότητα

Μια διαρκείς προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας

Στην κάθετη μονάδα παραγωγής της GROUP STANDARD κατασκευάζουμε προϊόντα εφάμιλλης  ή  καλύτερης ποιότητας από πολλά εγχώρια και ευρωπαϊκά εργοστάσια. Δεν επαναπαυόμαστε όμως σ΄ αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Στην συνεχή προσπάθεια που κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας ακολουθούμε δύο σταθερά πρότυπα.Το πρώτο είναι  ,να τηρούμε πιστά τις ευρωπαϊκές νόρμες   που υπάρχουν για την κατασκευή των προϊόντων μας χρησιμοποιώντας άριστα υλικά και μέσα από σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Το δεύτερο είναι να σχεδιάζουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν αποδοτικότερα και φιλικά προς το περιβάλλον.Έτσι κατορθώνουμε να κατασκευάζουμε  ποιοτικά και συγχρόνως αποδοτικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής όλα μας τα προϊόντα έχουν πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένο φορέα διαπίστευσης ο οποίος κάνει ετήσιες τακτικές επιθεωρήσεις της παραγωγής.Για όλα μας τα προϊόντα υπάρχει και το αντίστοιχο πιστοποιητικό συμμόρφωσης.


Λέβητες κεντρικής θέρμανσης

Λέβητες στερεών καυσίμων.

Λέβητας καύσης βιοκαυσίμων σειρά DBM

Λέβητες πέλλετ

Ατομικές Μονάδες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Δεξαμενές αποθήκευσης πέλλετ

Μεταλλικές Δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου

Ενεργειακά Τζάκια

Παρελκόμενα Λεβήτων - Ατομικών Μονάδων

Αναλώσιμα Λεβήτων

Καυστήρες Riello