Έχοντας την ευκαιρία  να εκμεταλλευτούμε τις μεγάλες δυνατότητες επικοινωνίας πού μας παρέχει το διαδίκτυο, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε όσο γίνεται καλύτερα, αναλυτικότερα και πληρέστερα  τα αντικείμενα στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

To όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική εταιρεία στο χώρο της θέρμανσης  η οποία να είναι ικανή να υποστηρίζει αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας  με κριτήρια την ιδιαιτερότητα της ελληνικής πραγματικότητας και την ανάγκη αυτής να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.

Να προάγουμε άμεσες και συνεχείς σχέσεις με τους πελάτες μας με σκοπό την αποτελεσματική ικανοποίηση και άμεση εξυπηρέτηση τους.

Να διαφοροποιηθούμε με στρατηγικές συνεργασίες που θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων στους πελάτες μας.Να είμαστε άξιο μέλος μιας γοργά αναπτυσσόμενης χώρας καθώς και να συμβάλλουμε στην οικονομική της ανάπτυξη.


Στόχος μας η ενημέρωση των ενδιαφερομένων και πρώτα   απ΄ όλα  των επαγγελματιών που σχετίζονται με τη θέρμανση και τον ηλιακό θερμοσίφωνα (υδραυλικούς, εγκαταστάτες,  μηχανολόγους, συντηρητές, εμπορικά μαγαζιά).

Πιστεύουμε ότι η σωστή εγκατάσταση θέρμανσης και ηλιακού θερμοσίφωνα  δεν εξαρτάται μόνο από την εργασία του εκάστοτε τεχνίτη αλλά και  από την ποιότητα των υλικών που  τοποθετούνται, κάτι που η εταιρεία «Μιμμής Θεόδωρος Α.Β.Ε.Ε» σας εγγυάται 33 χρόνια τώρα. Ακόμα, η σωστή δουλειά  από μέρους του τεχνίτη αποτελεί από μόνη της διαφήμιση και «εισιτήριο» για μελλοντικές εργασίες.

Ο κύκλος κλείνει με τους ιδιώτες, που είναι και οι τελικοί αγοραστές, που με  την τοποθέτηση των εγγυημένων προϊόντων μας, κάνουν μια μικρή επένδυση. Επένδυση, γιατί η αγορά του λέβητα ή του ηλιακού θερμοσίφωνα γίνεται μια φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα και περιμένουμε όσο γίνεται μεγαλύτερη ανταπόδοση, ειδικά για τους λέβητες.

Λέβητες κεντρικής θέρμανσης

Λέβητες στερεών καυσίμων.

Λέβητας καύσης βιοκαυσίμων σειρά DBM

Λέβητες πέλλετ

Ατομικές Μονάδες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Δεξαμενές αποθήκευσης πέλλετ

Μεταλλικές Δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου

Ενεργειακά Τζάκια

Παρελκόμενα Λεβήτων - Ατομικών Μονάδων

Αναλώσιμα Λεβήτων

Καυστήρες Riello