Βρίσκεστε: Αρχική > Προϊόντα > Ατομικές Μονάδες > Ατομικές Μονάδες ΣΘ

Ατομικές Μονάδες ΣΘ

Οι ατομικές μονάδες GROUP STANDARD κατασκευάζονται από υλικά αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και αντοχής

 

Οι ατομικές μονάδες  GROUP STANDARD κατασκευάζονται από υλικά αυστηρών προδιαγραφών  ποιότητας και αντοχής , και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 303-1 και ΕΝ 303-3 , ικανοποιώντας τις σχετικές διατάξεις της οδηγίας (92/42 Ε.Ο.Κ.) σχετικά με τις απαιτήσεις απόδοσης των λεβήτων.

Σύγχρονα λεβητοστάσια μικρών διαστάσεων με πλήρη εξοπλισμό, προσφέρουν αυτονομία, εξοικονόμηση ενέργειας, και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν πιστοποίηση CE.Στιβαρή κατασκευή, υψηλή απόδοση, άριστη κατανομή θερμικών φορτίων, μεγάλες επιφάνειες εναλλαγής θερμότητας, τέλεια μόνωση, πραγματικές ονομαστικές θερμίδες, εύκολη συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής χαρακτηρίζουν τις μονάδες GROUP STANDARD.      

 Η χρήση φλαγααυλών σε συνδυασμό με τους επιβρανδυτήρες καυσαερίων και το διάφραγμα της καμινάδας επιτυγχάνουν χαμηλή θερμοκρασία  εξόδου καυσαερίων με αποτέλεσμα την αποδοτική και οικονομική λειτουργία της ατομικής μονάδας.  

Επίσης στον υψηλό βαθμό απόδοσης της ατομικής μονάδας συμβάλει και η μέγιστη δυνατή θερμομόνωση της. Υαλοβάμβακας  πάχους 80 χιλ. μεγάλης πυκνότητας με επικάλυψη ανακλαστικού φύλλου αλουμινίου στο κορμό της μονάδος και αφρώδες μονωτικό υλικό στο εσωτερικό των εξωτερικών καπακιών.

Το αφρώδες μονωτικό υλικό συμβάλει και στην αθόρυβη λειτουργία της ατομικής μονάδας γιατί είναι και άριστο ηχομονωτικό.Όλα τα εξαρτήματα της ατομικής μονάδας είναι επιλεγμένα έπειτα από αυστηρούς ελέγχους και εξετάσεις από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης. Ο πίνακας ελέγχου της ατομικής μονάδας περιλαμβάνει ξεχωριστό θερμοστάτη κυκλοφορητή και καυστήρα, θερμική ασφάλεια και θερμόμετρο δικτύου. Οι μικρές τους διαστάσεις τις καθιστούν ικανές να τοποθετηθούν παντού με ασφάλεια.

Κατεβάστε το έντυπο με τα τεχνικές λεπτομέρειες



» Τύποι και Χαρακτηριστικά:

Ατομικές Μονάδες με φλογοαυλούς
ΤΥΠΟΣ ΙΣΧΥΣ

kw kcal
ΣΘ-20 23 20,000
ΣΘ-26 30 26,000
ΣΘ-35 40 35,000

Λέβητες κεντρικής θέρμανσης

Λέβητες στερεών καυσίμων.

Λέβητας καύσης βιοκαυσίμων σειρά DBM

Λέβητες πέλλετ

Ατομικές Μονάδες

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Δεξαμενές αποθήκευσης πέλλετ

Μεταλλικές Δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου

Ενεργειακά Τζάκια

Παρελκόμενα Λεβήτων - Ατομικών Μονάδων

Αναλώσιμα Λεβήτων

Καυστήρες Riello